Dvoriščna vrata

Krilna vrata ali drsna vrata. Udobje, varnost in estetika. To so dvoriščna vrata ALU HIT.

JUPITER

MARS

PLUTO

SATURN

URANUS

GALAXY

Kakovostna dvoriščna vrata za vaš dom ali poslovni prostor

Vrata so nepogrešljiv del vsakega doma ali poslovnega objekta. Predstavljajo prvi stik z vašim prostorom za vas in vaše obiskovalce ter so pogosto prvi element, ki pritegne pozornost mimoidočih. Zato je ključnega pomena, da so vrata privlačna, estetsko dovršena, funkcionalna ter zagotavljajo varnost in zanesljivo delovanje skozi čas. Ne glede na vaše potrebe ali omejitve prostora, lahko pri nas izbirate med različnimi vrstami vrat, kot so enokrilna, dvokrilna, drsna ali samonosna vrata, ter izvedbami, ki ustrezajo vašim željam.

Poleg estetskega videza je ključnega pomena tudi brezhibno delovanje vrat skozi leta uporabe. Pri nas poskrbimo za vrhunsko vzdrževanje in servisiranje vrat, saj želimo zagotoviti varno in udobno uporabo.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najprimernejšega pogona za vaša vrata, ob upoštevanju vaših želja in specifik terena. S ponosom smo pooblaščeni serviserji za celotno Slovenijo, kar vam zagotavlja strokovno vgradnjo, zanesljivo delovanje in ustrezno servisiranje vaših vrat in avtomatike.

Krilna ali drsna vrata – katera izbira je prava?


Pri izbiri med krilnimi in drsnimi vrati se pogosto pojavi dilema. Na srečo vam naši strokovnjaki stojijo ob strani, saj je izbira odvisna od več dejavnikov, kot so velikost prostora, položaj vhoda na dvorišče, teren itd.

Na splošno velja, da so drsna vrata bolj primerna za večje prostore, saj učinkoviteje prenašajo silo vetra in imajo manjši vpliv na delovanje avtomatizacije v primeru močnejših vetrov. Vendar pa zahtevajo dovolj široko parcelo za odpiranje.

V primeru omejenega prostora ali ozke parcele so krilna vrata bolj smiselna izbira. Potrebujejo manj prostora za odpiranje, vendar morate zagotoviti dovolj prostora za zapiranje vrat za avtomobilom. Izbira med krilnimi in drsnimi vrati ni vedno preprosta, zato smo tu, da vam pomagamo pri pravilni odločitvi.

ŽELITE NATANČNO PONUDBO?

Vas zanima več?